2015 m. gruodžio 12 d., šeštadienis

BBQ padažas arba vyrų uogienė



2 stiklinės sukapotų iš anksto nuluptų persikų
1/2 stiklinės Burbono
1/3 stiklinės obuolių sidro acto
1/3 stiklinės smulktintų svogūnų
1/4 stiklinės pomidorų pastos
1/4 stiklinės medaus
4 skilteles česnako
2 v.š. smulkintų askaloninių česnakų
2 v.š. Worcester padažo
2 v.š. Dižono garstyčių
1 v.š. tarkuoto imbiero
1 a.š. vanilės ekstrakto
1 a.š. malto cinamono
1 a.š. druskos
1,5 a.š. aitriosios paprikos dribsnių


Puode ištirpiname sviestą ir suberiame smulkintą svogūną, česnaką, askaloninį česnaką, imbierą ir druską. Kepiname ant vidutinės ugnies, pastoviai maišant apie 5 minutes.

Sudedam likusius ingredientus, uždengiam dangčiu ir verdame ant nedidelės ugnies apie 30 minučių karts nuo karto pamaišydami.
Nuimam puodą nuo ugnies ir viską sumaišome blenderiu iki vientisos masės. BBQ Padažas gatavas.
Labai tinka pre Jautienos medalionų (Filet Mignon) arba prie burgerių su Pulled Pork.

Hermetiškame indelyje, šaldytuve galima laikyti iki dviejų savaičių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą