Burgeriai su plėšyta kiauliena truputį pabodo, tai nusprendžiau įnešti truputį įvairovės. Plėšyta kiauliena tinka prie makaronų ar ryžių. Nusprendžiau Pulled Pork paruošti su ryžiais ir trupučiu rytietišku akcentu.
Reikės :
0.9 kg. kiaulienos mentės
100 ml. sojos padažo
2 v.š. sezamo sėklų
5 česnako skiltelių
Puode ištirpiname sviestą ir pakepiname gan stambiais kubeliais supjaustytą svogūną. Į puodą supilame alų, BBQ padažą, sojos padažą, viską gerai sumaišome. Keptuvėje gerai apskrudinus mentę, dedame ją į puodą. Praėjus valandai nuo troškinimo pradžios į puodą suberiam smulkintą česnaką ir sezamo sėklas.
0.9 kg mėsa troškinasi maždaug dvi valandas arba su termometru matuojam jos vidinę temperatūrą. Pasiekus 90°C - 95°C ją bus lengva suardyti.
Išėmus mėsą suardome šakutėmis. Suardytą mėsą dedame atgal į puodą. Sumaišius mėsą su padažu ant nedidelės ugnies gaminame visai trumpai, 5-10 minutes.
0.9 kg mėsa troškinasi maždaug dvi valandas arba su termometru matuojam jos vidinę temperatūrą. Pasiekus 90°C - 95°C ją bus lengva suardyti.
Išėmus mėsą suardome šakutėmis. Suardytą mėsą dedame atgal į puodą. Sumaišius mėsą su padažu ant nedidelės ugnies gaminame visai trumpai, 5-10 minutes.
Sudedame į dubenėlį išvirtus ryžius ant viršaus suplėsytą kiaulieną. Užbarstome smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus.
Skanaus !
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą